Skip to content
Perjantai, maaliskuu 1, 2019

Tummaa puuta, tummaa laattaa ja valkoiset kiiltävät tasot. Vetimetkin olivat jo kuluneet ja hankalat käyttää. Keittiön värimaailman vaalentaminen, ilmeen yhtenäistäminen ja nykyaikaistaminen olivat siis tämän Sipoolaisen keittiöuudistuksen lähtökohdat.

Lopputuloksesta tuli asiakkaan silmää miellyttävä ja yhtenäinen. Kaapinoviin saatiin vaaleampi, mutta luonnollinen puukuvio. Tasoon vaihdettiin kivitasojäljitelmä, samoin välitilaan. Keittiön ilme muuttui raikkaammaksi, mutta silti pysyi asiakkaan toivomuksesta neutraalina, eikä liian modernina. Myös pieniä vetolaatikoita yhdistettiin hieman isommiksi, ja samalla jääkaapin alapuolella oleva kaappi muutettiin laatikoksi.

Tässä oiva esimerkki kohteesta, jossa ei vaihdettu: runkoja, liesituuletinta, allasta, hanaa, jääkaappia eikä liettä. Todella merkittävä muutos voidaan saada siis aikaan paljon pienemmällä rahallisella panostuksella, ja ympäristökin kiittää. Jätäthän tästä yhteystietosi, jos sinun keittiösi kaipaa vastaavaa muutosta. Tulemme mielellämme katsomaan tarpeesi, ja antamaan tarjouksemme meidän palvelustamme!

Ideko Suomi Oy
Kaarnatie 42, 90530 Oulu
Puh. 020 734 7140
info@ideko.fi
www.ideko.fi
 

* Puheluiden hinnat: kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min