Skip to content
Perjantai, syyskuu 13, 2019

Voiko keittiön ilme muuttua, vaikka materiaalien värejä ei muutettaisikaan merkittävästi? Tässä yksi esimerkki kohteesta, jossa ilme muuttui toden teolla.

Lähtötilanteen keittiö näytti alla olevalta. Kaapinovet olivat perinteiset 70-luvun tyyliä puulistalla ja -vetimillä. Välitilassa oli laatta ja tasona marmoroitu laminaatti.

Lopputulos näyttää tältä. Kaapinovien väri on säilynyt valkoisena, mutta vaihdettu maalattuun ja kuvioituun malliin. Välitilalaatoitus peitettiin välitilalaminaatilla, minkä vuoksi puhtaanapito on huomattavasti helpompaa ja ilme yhtenäisempi. Tasoon vaihdettiin hieman tummempi laminaattikuosi.

Keittiöön tehtiin uudistuksen yhteydessä useita käytännöllisyyttä parantavia ratkaisuja. Vertaapa esimerkiksi toisella seinällä, tason alla olevaa ratkaisua: isot vetolaatikot ovat huomattavasti pieniä laatikoita ja kaappia käytännöllisempiä. Lisäksi liesituuletin vaihdettiin sirompaan, ja ominaisuuksiltaan parempaan vaihtoehtoon. Tiskitaso vaihtui myös modernimpaan altaaseen ja hana tyylikkäämpään vaihtoehtoon. Uudistuksessa purettiin myös kevyt väliseinä keittiön ja viereisen huoneen välistä, mikä toi avaruutta koko tilaan, kun keittiö sai jatkua pidemmälle.

Mitä jäit miettimään tästä uudistuksesta? Voisiko teillä toimia vastaava keittiöuudistus? Otapa yhteyttä, niin tulemme laskemaan tarjouksen teillekkin! 

Ideko Suomi Oy
Kempeleentie 7 C 5, 90400 Oulu
Puh. 020 734 7140
info@ideko.fi
www.ideko.fi
 

* Puheluiden hinnat: kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min