Skip to content

Unelmiesi keittiö – ammattilaisten avulla

Parhaan lopputuloksen takaamiseksi ja uuden tyylin sovittamiseksi kodin muuhun sisustukseen keittiöuudistuksen suunnittelu tehdään omassa keittiössäsi keittiöammattilaisen avustuksella. Suunnittelun aikana kartoitetaan uudistustarpeet, ideoidaan tilaratkaisuja ja valitaan keittiön tyylit ja värit. Keittiöammattilainen tuo mukanaan laajan valikoiman ovi-, pöytätaso-, välitila- ja värivaihtoehtoja joista löytyy jokaiselle juuri se oma.

 

Katso video

Katso kuinka Ideko-keittiöuudistus etenee

Asiakastyytyväisyys – 10/2016 - Pieniä ja suuria unelmia

Lokakuussa 2016 toteutetun asiakaskyselyn mukaan kokemus keittiön epäkäytännöllisyydestä ja sen vanhentunut ulkonäkö herättivät asiakkaiden muutostarpeen. Asiakkaidemme mukaan keittiön uudistamisella parannettiin koko kodin viihtyisyyttä ja tyytyväisyyskyselyn mukaan 97% asiakkaistamme on tyytyväisiä keittiöönsä.
 
Asiakkaamme arvostavat erityisesti kodeissa tapahtuvaa kartoitus- ja suunnittelupalvelua. Sen kautta asiakkaat saivat jopa saavuttamattoman tuntuiset haaveet ja unelmat toteutettua vaivattomasti. Idekon keittiöasiantuntijoiden erinomainen kyky ratkaista kustannusten ja unelmien yhtälö tuli esille tutkimuksessa.

Asiakkaat kertovat

Sonja

Paavo

Liisa ja Ville

Heikki

Armi

Pertti

Hannu

Leena

Sanni

Varaa ilmainen kotiesittelyaika 020 734 7140!

Ideko Suomi Oy
Kempeleentie 7 C 5, 90400 Oulu
Puh. 020 734 7140
info@ideko.fi
www.ideko.fi
 

* Puheluiden hinnat: kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min