Skip to content

Toimipaikkamme

Työtehtävät

Myyntiedustajat

Myyntiedustajat käyvät ennalta sovituilla asiakastapaamisilla asiakkaiden luona suunnittelemassa ja myymässä keittiöuudistuksia. Työhön annettava kattava koulutus, tiimin jatkuva tuki ja erinomaiset työkalut auttavat myyjää työssään. Hae mukaan hyvää meininkiä pursuavaan porukkaan ja kehity huippumyyjäksi.

Tutustu työnkuvaan

 

 

Ajanvaraajat/Etupalvelumyyjät

Ajanvaraustoimistomme sijaitsee Oulun Limingantullissa. Ajanvaraajien työtehtävänä on sopia keittiösuunnitteluaikoja myyjillemme ympäri Suomen. Mikäli tykkäät jutustella ihmisten kanssa ja omaat positiivisen otteen työntekoon niin hae mukaan porukkaamme. Työssä on takuupalkka 1600€/kk sekä huippu provisio ja bonusmalli. Meillä on työtä tarjolla osa-aikaisille kuin kokoaikaisille työntekijöille.

Tutustu työnkuvaan

 

Kalusteasentajat

Tutustu kalusteasentajan työnkuvaan tästä.

Tutustu työnkuvaan

 

Etupalvelumyyjät

Etupalvelumyyjien työtehtävänä on sopia keittiösuunnitteluaikoja myyjillemme alueellisesti. Mikäli tykkäät jutustella ihmisten kanssa ja omaat positiivisen otteen työntekoon niin hae mukaan porukkaamme! Työtä tehdään maanantaista torstaihin ja et tarvitse työssä omaa autoa.

Tutustu työnkuvaan

 

Idekosta

Ideko Suomi Oy on valtakunnallinen keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys. Toteutamme asiakkaan pieniä ja suuria unelmia uudistamalla keittiöt avaimet käteen -periaatteella eli konseptimme toimii sujuvasti suunnittelusta asennukseen ja työmaan loppusiivoukseen asti. Keittiöuudistus on nykyaikainen ja suosittu tapa toteuttaa keittiöremontti: pyrimme säilyttämään vanhat ja hyvät rakenteet ja uusitaan: ovet, työtasot, laatikostot tarpeiden mukaan. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Tampereella, Keravalla ja Helsingissä. Haemme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomen!

Toimipaikkamme

Työntekijät kertovat

Oskari – Asiakashankinta

”Parasta tässä työssä ovat päivittäiset onnistumisen hetket!”

Ari-Matti – Aluepäällikkö

Mun tehtävä on olla myyntipäälliköiden lähimpänä tukena. Varmistan, että myyjillä on hyvä olla ja että myyjillä on rahkeet tehdä myyntiä.

Antti – Rekrytointi

Antti tekee töitä Idekon rekrytoinnissa eli hän vastaa sopivien uusien työntekijöiden löytämisestä ja valitsemisesta.

Mauri Äkäslompolon myyntijutut ja lääkäri Kaikkonen

Juhlan paikka

Töitä on tarjolla

Tuu mukkaan

Tuu messiin

Myyminen verissä

Vaihtamalla paranee

Kaikkonen suuresta sairaalasta on järkyttynyt.

Työ kyllästyttää?

Katso lääkäri Kaikkosen resepti siihen vaivaan.

Koulutamme myyntityöhön

Maurin mukaan myyntityössä syttyy henkisesti.

Ideko Suomi Oy
Kempeleentie 7 C 5, 90400 Oulu
Puh. 020 734 7140
info@ideko.fi
www.ideko.fi
 

* Puheluiden hinnat: kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min