Skip to content

Paavon kokemuksia Idekosta

Olimme pitkään harkinneet keittiön kasvojenkohotusta, mikä tuli ajankohtaiseksi, kun Ideko-edustaja otti yhteyttä meihin.
Tapaamisella tulimme siihen tulokseen, että rungot ovat aivan hyvät, mutta ovet olisi hyvä uusia. Samalla päätimme uudistaa astianpesukoneemme, ja siihen asennettiin integroitu etulevy.

Koko asennus sujui päivässä erittäin ammattitaitoiselta asentajalta. Olemme erittäin tyytyväisiä tästä keittiömme kasvojenkohotuksesta.

Asiakastyytyväisyys – 10/2016 - Pieniä ja suuria unelmia

Lokakuussa 2016 toteutetun asiakaskyselyn mukaan kokemus keittiön epäkäytännöllisyydestä ja sen vanhentunut ulkonäkö herättivät asiakkaiden muutostarpeen. Asiakkaidemme mukaan keittiön uudistamisella parannettiin koko kodin viihtyisyyttä ja tyytyväisyyskyselyn mukaan 97% asiakkaistamme on tyytyväisiä keittiöönsä.
 
Asiakkaamme arvostavat erityisesti kodeissa tapahtuvaa kartoitus- ja suunnittelupalvelua. Sen kautta asiakkaat saivat jopa saavuttamattoman tuntuiset haaveet ja unelmat toteutettua vaivattomasti. Idekon keittiöasiantuntijoiden erinomainen kyky ratkaista kustannusten ja unelmien yhtälö tuli esille tutkimuksessa.

Varaa ilmainen kotiesittelyaika 020 734 7140!

Ideko Suomi Oy
Kempeleentie 7 C 5, 90400 Oulu
Puh. 020 734 7140
info@ideko.fi
www.ideko.fi
 

* Puheluiden hinnat: kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min