Skip to content

Mitä mieltä Heikki oli Idekon palveluista?

Idekolta soittivat ja pyysivät lupaa tulla esittelemään keittiökalusteita. Lupasin tulla, ja sieltä tulikin hyvin ammattitaitoinen esittelijä, joka oli varannut minulle hyvin aikaa. Katselimme materiaaleja, ja valitsimme minulle miellyttävät tuotteet.
Tämän jälkeen asentaja tuli käymään ja sanoi sopivansa tarkan asennusajankohdan, kun tuotteet ovat valmiit. Kaikki sujui aikataulun mukaisesti.
Asentaja oli todella ammattitaitoinen ja suoritti asennuksen kahdessa päivässä. Sain itse keskittyä omiin hommiini sillä aikaa.

En olisi uskonut kuinka paljon keittiöni voi muuttua, siitä tuli todella hieno. Naapuritkin ovat käyneet sitä ihastelemassa.
Positiivisena asiana tietenkin kotimaisuus ja kotimaiset tuotteet: se on todella hieno asia!
Saranatkin ovat hienot, vaimentavat, eikä ovia tarvitse enää paiskoa. En olisi kyllä kauppoja tehdessä uskonut, kuinka hienon keittiön tulen saamaankaan.

Asiakastyytyväisyys – 10/2016 - Pieniä ja suuria unelmia

Lokakuussa 2016 toteutetun asiakaskyselyn mukaan kokemus keittiön epäkäytännöllisyydestä ja sen vanhentunut ulkonäkö herättivät asiakkaiden muutostarpeen. Asiakkaidemme mukaan keittiön uudistamisella parannettiin koko kodin viihtyisyyttä ja tyytyväisyyskyselyn mukaan 97% asiakkaistamme on tyytyväisiä keittiöönsä.
 
Asiakkaamme arvostavat erityisesti kodeissa tapahtuvaa kartoitus- ja suunnittelupalvelua. Sen kautta asiakkaat saivat jopa saavuttamattoman tuntuiset haaveet ja unelmat toteutettua vaivattomasti. Idekon keittiöasiantuntijoiden erinomainen kyky ratkaista kustannusten ja unelmien yhtälö tuli esille tutkimuksessa.

Varaa ilmainen kotiesittelyaika 020 734 7140!

Ideko Suomi Oy
Kempeleentie 7 C 5, 90400 Oulu
Puh. 020 734 7140
info@ideko.fi
www.ideko.fi
 

* Puheluiden hinnat: kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min